X
1027 Budapest, Kapás u. 22.
Időpontfoglalás
Orvosaink rendelési ideje
FőoldalIntézményvezetők Alapellátás Háziorvosi ügyeleti szolgálat Felnőtt háziorvos szolgálat Foglalkozás-egészségügy Házi gyermekorvosi szolgálat Felnőtt fogorvosi szolgálat Gyermek fogorvosi szolgálat Területi védőnői ellátás Iskolaorvosi ellátás Iskolavédőnői ellátás SzakrendeléseinkHírek Aktualitások ÁNTSZ által elrendelt köt. tüdőszűrés Állásajánlataink Dokumentumok - nyomtatványok Fontos Betegjogi képviselő Betegjogok Beutaló kötelezettség Egészségügyi dolgozók jogai Külföldiek ellátása Sürgősség esetei Vonatkozó jogszabályok Munkatársaink Orvosaink rendelési ideje

Üdvözöljük megújult weboldalunkon!

TISZTELT PÁCIENSEINK!

TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY AZ E-MAIL-en TÖRTÉNŐ IDŐPONTFOGLALÁSI LEHETŐSÉGET ADATVÉDELMI OKOKBÓL MEGSZŰNTETTÜK!

IDŐPONT A +36/1/488-7522 TELEFONSZÁMON, A https://www.kapas.hu/elojegyzes/default.aspx HONLAPCÍMEN, ILLETVE AZ EGYES SZAKRENDELÉSEKRE, A SZAKRENDELÉSEK LEÍRÁSÁBAN SZEREPLŐ LEHETŐSÉGEKEN LEHET.

HONLAPUNKON TÖRTÉNŐ ELŐJEGYZÉS ELÉRHETŐSÉGE:

angiológia, bőrgógyászat-bőrgondozó, fül-orr-gégegyógyászat, ideggyógyászat/neurológia, kardiológia, laboratórium, carotis ultrahang, nőgyógyászat, ortopédia, reumatológia, röntgen, szemészet, ultrahang, urológia.

A Kapás u-i Laboratórium betegfogadási rendszerében változást történt. Információ a https://www.kapas.hu/kapas/hirek oldalon olvasható.

Megértésüket köszönjük!TISZTELT PÁCIENSEINK!

Tájékoztatom Önöket, hogy dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos 2023. április 28. napján kelt 6359-2/2023/EÜIG. sz. Határozatában foglaltak alapján, Szakrendelőnkben a maszk viselése nem kötelező. Kérjük Önöket, hogy amennyiben Intézményünket lázas, náthás állapotban keresik fel betegtársaik és dolgozóink érdekében a maszkot továbbra is viseljék.
Tovább a szakrendelésekhez »

A szolgálatról

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának honlapján!

Bemutatkozás

A lakosság járóbeteg-szakellátását 6 telephelyen végezzük 28 egészségügyi szakmában, melyet kiegészít gondozói hálózatunk (bőr- és nemibeteg-, pszichiátriai és tüdőgondozó), valamint a gyermek fogszabályozás és a központi telephelyen működő fogászati röntgen.

Fontosnak tartjuk a lakosság preventív ellátását, melyet magasan qualifikált szakorvosok és szakemberek biztosítanak, mind a szakellátás, mind az alapellátás keretein belül. Vezetésünk törekszik az eszköz és géppark folyamatos karbantartására, illetve frissítésére, hiszen ezek a korrekt betegellátás feltételei. Figyelmet fordítunk rendelőink betegbarát, esztétikus és higiénikus megjelenésére.

A II. kerületi lakosság alapellátásának terén Intézményünk biztosítja a gyermekfogászati-, iskolaorvosi-, iskolavédőnői ellátásokat. Kerületünkben a felnőtt és gyermek háziorvosi szolgálatok, valamint a felnőtt fogászati alapellátás privatizáltak.

Minden hozzánk forduló páciens egészsége szívügyünk. Szakmai és emberi hozzáállásunkról, betegeink elégedettsége is tanúskodik, melyet folyamatosan mérünk. Színvonalas működésünket bizonyítja a 20 éves ISO 9001:2015 minősítésünk is, melynek megtartására mindenkor figyelmet fordítunk.

Örömömre szolgál, hogy érdeklődésével megtiszteli Szolgálatunkat.

Jó egészséget kívánok!

Dr. Polák László
főigazgató főorvos

Bővebben »

Kapcsolat

Elérhetőségek

Kültéri és beltéri fotók megtekintéseTérkép megnyitása
Központi telephely:1027 Budapest, Kapás u. 22.
E-mail:euszolgig@kapas.hu (előjegyzés ezen a címen nem kapható)
Előjegyzés kérhető:munkanapokon 07:00-20:00-ig, tel.: +3614887522, https://www.kapas.hu/elojegyzes/default.aspx
További telephelyek »