X
1027 Budapest, Kapás u. 22.
Időpontfoglalás
Orvosaink rendelési ideje
FőoldalIntézményvezetők Alapellátás Háziorvosi ügyeleti szolgálat Felnőtt háziorvos szolgálat Foglalkozás-egészségügy Házi gyermekorvosi szolgálat Felnőtt fogorvosi szolgálat Gyermek fogorvosi szolgálat Területi védőnői ellátás Iskolaorvosi ellátás Iskolavédőnői ellátás SzakrendeléseinkHírek Aktualitások ÁNTSZ által elrendelt köt. tüdőszűrés Állásajánlataink Dokumentumok - nyomtatványok Fontos Betegjogi képviselő Betegjogok Beutaló kötelezettség Egészségügyi dolgozók jogai Külföldiek ellátása Sürgősség esetei Vonatkozó jogszabályok MunkatársainkMenedzser szűrés Orvosaink rendelési ideje

Röntgen, Ultrahang

CímTelephely:1027 Budapest, Kapás u. 22.

Beutalóköteles szakrendelés!

Előzetes időpont egyeztetése szükséges!

Időpont-egyeztetésre az alábbi elérhetőségeken van lehetőség:

Telefonszám: +36/1/488-7522 Betegirányító

Interneten: https://www.kapas.hu/elojegyzes/default.aspx

A panoráma és cephalo felvételre időpontot csak a +36/1/488-7541 telefonszámon, vagy személyesen a Röntgen részleg a betegfelvételi ablaknál lehet kérni.

Szakorvosaink rendelési ideje a https://www.kapas.hu/kapas/beosztas weboldalon található.

Kérjük, ha az időpontban nem tud megjelenni, akkor azt telefonon mondja le.

Több testtájék egyidejű ultrahangvizsgálata (UH) esetén a régiók számának megfelelő, több időpontot szükséges foglalni. Ennek tényét szíveskedjék az előjegyzési idő foglalásakor jelezni. A honlapon történő foglalás több időpont kérését nem teszi lehetővé, ebben az esetben kérjük a telefonos vagy személyes időpontfogalást válassza. 

Ultrahangvizsgálatokat végző szakorvosok : 

Dr. Soós Etelka:

hasi és kismedencei régió, nyaki régió, carotis duplex, izületi, lágyrész, alsó végtagi vénás Doppler UH vizsgálatok.

Dr. Balogh Éva:

hasi és kismedencei régió, nyaki régió, carotis duplex, izületi, lágyrész, alsó végtagi vénás Doppler UH vizsgálatok.

Dr. Bodó Balázs:

hasi és kismedencei régió, nyaki régió, carotis duplex, lágyrész UH vizsgálatok.   

 

A hasi -, és kismedencei ultrahangvizsgálat előkészítést igényel, mely a következőket teszi szükségessé:

A vizsgálat időpontja előtt 6 órával nem lehet étkezni, a vizsgálat előtt 2 órával hólyagot kell üríteni, majd 4 dl buborékmentes vizet kell meginni, ezt követően a vizsgálat befejezéséig már nem szabad hólyagot üríteni.

 

A röntgenszakrendelésen csont, lágyrész, mellkas, panoráma és Cephalo felvételek készítése történik, korszerű digitális technikával. 

A radiológiai vizsgálatokról (kivéve a fogászatai röntgen) írásos dokumentációt (leletet) adunk.  Amennyiben a betegnek a képi dokumentációra is szüksége van, ezt a szándékát a Röntgen betegfelvételi ablaknál, a vizsgálatra jelentkezéskor jelezni kell. A képanyagot CD-n (első alkalommal) térítés nélkül rendelkezésére bocsátjuk.