Tájékoztatom Önöket, hogy 2017. november 20-tól előreláthatóan 2018. február 28-ig a Margit krt. 99. szám alatt található pszichiátriai szakrendelés és pszichiátriai gondozó ideiglenesen a Kapás utca 22. szám I. emelet, 115-ös számú  rendelőjébe költözik. Új címünk 2018. március 6-tól: Ürömi utca 24-28. A telefonszám (06 1 315 0011) és a rendelési idő változatlan. A betegeknek a földszinti betegirányítóba nem kell bejelentkezni, egyenesen mehetnek fel az I. emelet 115-ös szobába ahol a szakdolgozók fogadják a betegeket. Ez idő alatt a Kapás utcai bőrgyógyászati rendelés a Feketesas utcai rendelőbe, az allergológiai rendelés a Kapás utca II. emeletén az fül-orr-gégészeti szakrendelőbe költözik.A bőrgyógyászat és az allergológia rendelési idejében változás nem történt.

A Feketesas utcában Dr. Apostol Éva rendelési ideje  szerdán 8.00-13.00 óra között van. Rendelési időben 488-7566-os telefonszámon hívható. A betegek időpontot továbbra is a 488-7522 vagy elojegyzes@kapas.hu  e-mail címen kérhetnek.

Allergológia rendelési ideje kedd, csütörtök 14.00-20.00 óráig II. emelet 223-as számú rendelőben. A betegek   időpontot a 06/70 292 8984-as telefonszámon kedden és csütörtökön 12.00-13.00 óráig kérhetnek.Szakorvosi rendelőintézet:

Szeretettel köszöntöm Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának honlapján!

A II. kerületi lakosság alapellátásának terén intézetünk biztosítja a gyermekfogászati-, körzeti védőnői-, iskolaorvosi-, iskolavédőnői- és háziorvosi ügyeleti ellátásokat. Kerületünkben a felnőtt és gyermek háziorvosi szolgálatok, valamint a felnőtt fogászati alapellátás privatizáltak. A lakosság járóbeteg-szakellátását 6 telephelyen végezzük 28 egészségügyi szakmában, melyet kiegészít gondozói hálózatunk (bőr- és nemibeteg-,, pszichiátriai és tüdőgondozó), valamint a gyermek fogszabályozás és a központi telephelyen működő fogászati röntgen. Fontosnak tartjuk a lakosság preventív ellátását, melyet magasan qualifikált szakorvosok és szakemberek biztosítanak, mind az alapellátás, mind a szakellátás keretein belül. Vezetésünk törekszik az eszköz és géppark folyamatos karbantartására, illetve frissítésére, hiszen ezek a korrekt betegellátás feltételei. Figyelmet fordítunk rendelőink betegbarát, esztétikus és higiénikus megjelenésére.

Minden hozzánk forduló páciens egészsége szívügyünk. Szakmai és emberi hozzáállásunkról, betegeink elégedettsége is tanúskodik, melyet folyamatosan mérünk. Színvonalas működésünket bizonyítja a közel 10 éves ISO 9001:2000 minősítésünk is, melynek megtartására mindenkor figyelmet fordítunk.

Intézetünk magas színvonalú, hatékony menedzser szűrő programot kínál mindenki számára.

2011. MÁJUS 01-TŐL VÉRVÉTELI HELYEINKEN CSAK ELŐZETES IDŐPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN TUDJUK FOGADNI KEDVES PÁCIENSEINKET! Részletes tájékoztató a Szakrendeléseink / Laboratórium menüpontban található.

 • Örömömre szolgál, hogy érdeklődésével megtiszteli Szolgálatunkat.                                                                                                                          

  Jó egészséget kívánok:

    Dr. Polák László
  főigazgató főorvos • Betegjogi képviselő neve elérhetősége félfogadás helye és ideje Betegjogok Egészségügyi dolgozók jogai Sürgősség esetei Beutaló kötelezettség Külföldiek ellátása Módosult GFR formula Térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások Vonatkozó jogszabályok Főigazgatói utasítás hálapénzről Panaszügyek kezelése Háziorvos által kérhető vizsgálatok Laboratóriumi vizsgálatkérő lap Lelet átvételi meghatalmazás TÁJÉKOZTATÓ tüdőszűrés változásáról NYILATKOZAT működési engedélyről HÁZIREND Tájékoztató CT, MRI beutalásról Vizsgálati előkészítések A nettó ötmillió forintot elérő vagy azt meghaladó értékű, intézmény által kötött szerződések 2014. A nettó ötmillió forintot elérő vagy azt meghaladó értékű, intézmény által kötött szerződések 2015. A nettó ötmillió forintot elérő vagy azt meghaladó értékű, intézmény által kötött szerződések 2016. A nettó ötmillió forintot elérő vagy azt meghaladó értékű, intézmény által kötött szerződések 2017. Közbeszerzési terv 2014. Közbeszerzési terv 2015. Közbeszerzési terv 2016. Közbeszerzési terv 2017. Gyógyászati segédeszköz bolt Internetes előjegyzés EESZT bevezetését követően alkalmazandó laborbeutalás labor:synlab_Szakorvosi_kemia labor:synlab_szerol_háziorvosi labor:synlab_szerol_szakorvosi labor:synlab_teny_szakorvosi labor:synlab_tenyésztés_háziorvosi labor:jános_vércsopkérő labor:OEKvizsgalatkero_terhes_hepatitisz_szures1 labor:ovszkéről labor:SynlabkémiaHaziorvosi labor:synlabPRIVAT_KEMIA_20170701 labor:synlabPRIVAT_SZEROLOGIA_-20170601 labor:synlabPRIVAT_TENYESZTES_-20170601 Külső intézetekbe kiküldendő vizsgálatok
   


  FENNTARTÓ: BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT