Szakorvosi rendelőintézet

Szeretettel köszöntöm Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának honlapján!

A II. kerületi lakosság alapellátásának terén intézetünk biztosítja a gyermekfogászati-, körzeti védőnői-, iskolaorvosi-, iskolavédőnői- és háziorvosi ügyeleti ellátásokat. Kerületünkben a felnőtt és gyermek háziorvosi szolgálatok, valamint a felnőtt fogászati alapellátás privatizáltak. A lakosság járóbeteg-szakellátását 6 telephelyen végezzük 28 egészségügyi szakmában, melyet kiegészít gondozói hálózatunk (bőr- és nemibeteg-, onkológiai-, pszichiátriai és tüdőgondozó), valamint a gyermek fogszabályozás és a központi telephelyen működő fogászati röntgen. Fontosnak tartjuk a lakosság preventív ellátását, melyet magasan qualifikált szakorvosok és szakemberek biztosítanak, mind az alapellátás, mind a szakellátás keretein belül. Vezetésünk törekszik az eszköz és géppark folyamatos karbantartására, illetve frissítésére, hiszen ezek a korrekt betegellátás feltételei. Figyelmet fordítunk rendelőink betegbarát, esztétikus és higiénikus megjelenésére.

Minden hozzánk forduló páciens egészsége szívügyünk. Szakmai és emberi hozzáállásunkról, betegeink elégedettsége is tanúskodik, melyet folyamatosan mérünk. Színvonalas mûködésünket bizonyítja a közel 10 éves ISO 9001:2000 minõsítésünk is, melynek megtartására mindenkor figyelmet fordítunk.

Intézetünk magas színvonalú, hatékony menedzser szűrő programot kínál mindenki számára.

2011. MÁJUS 01-TÕL VÉRVÉTELI HELYEINKEN CSAK ELÕZETES IDÕPONT EGYEZTETÉS ALAPJÁN TUDJUK FOGADNI KEDVES PÁCIENSEINKET! Részletes tájékoztató a Szakrendeléseink / Laboratórium menüpontban található.

A II. kerületi Önkormányzat támogatásával nyáron az alábbi kerületi háziorvosi rendelõk újulnak meg. A zavartalan betegellátás érdekében a felújítás ideje alatt a rendelõket átköltöztetjük.

 

Az Ady Endre utca 1. szám alatti rendelõ felújítása 2014. június 20-án kezdõdik és elõreláthatólag  augusztus 1-jén ér véget. A munkálatok idején (változás a korábbi tájékoztatáshoz képest!!)  a rendelés a Kapás utca 22. szám alatti Szakorvosi rendelõ I. emeletén a 114-es helyiségben lesz.

 

A Pasaréti út 41-43. szám alatti felnõtt fogászati rendelõ felújítása 2014. július 7-én kezdõdik és elõreláthatólag augusztus 18-ra fejezõdik be. A munkálatok ideje alatt a fogorvosok a földszinti gyermekfogászat helyiségeiben rendelnek.

 

A Községház utca 12. szám alatti rendelõ felújítása július 7-én kezdõdik és várhatóan augusztus 25-ig tart. A rendelõ felnõtt és gyermek háziorvosai a Hunyadi utca 81-85. szám alatti rendelõbe, a felnõtt fogorvosok a Szabadság utca 23. alatti gyermek-fogorvosi rendelõbe, a szakellátás a Kapás utcai rendelõbe (Reumatológia, Szemészet, Fül-Orr-Gégészet, Nõgyógyászat), a Henger utcai rendelõbe  (Gyógytorna, Fizikóterápia), illetve a Pulzus központba (Ideggyógyászat) költöznek.

 

A Csatárka út 51. szám alatti rendelõ felújítása július 7-én kezdõdik és elõreláthatólag augusztus 25-ig tart. A felnõtt és gyermek-háziorvosi rendelõ illetve a védõnõi ellátás a szomszédos Pitypang utcai Általános Iskolába költözik.

 

A Komjádi utca 3. száma alatti háziorvosi rendelés felújítása július 28-tól elõreláthatólag augusztus 4-ig tart. A felnõtt háziorvosi rendelés (változás a korábbi tájékoztatáshoz képest!!) helyben fog történni.

 

A Vérhalom tér 10. szám alatti rendelõ felújítása augusztus 25-én kezdõdik és elõreláthatólag szeptember 8-ig tart. A felnõtt háziorvosi rendelés a Rét utcai felnõtt háziorvosi rendelõbe költözik.

 

A Fillér utca 12. szám alatti rendelõben szeptember 4-tõl szeptember 19-ig tart a felújítás. Ez alatt az idõ alatt a rendelés változatlanul helyben történik.

 • Örömömre szolgál, hogy érdeklõdésével megtiszteli Szolgálatunkat.                                                                                                                          

  Jó egészséget kívánok:

    Dr. Polák László
  fõigazgató fõorvos • Betegjogi képviselő neve elérhetősége félfogadás helye és ideje Betegjogok Egészségügyi dolgozók jogai Sürgősség esetei Beutaló kötelezettség Külföldiek ellátása Módosult GFR formula Térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások Vonatkozó jogszabályok Főigazgatói utasítás hálapénzről Panaszügyek kezelése Háziorvos által kérhető vizsgálatok TÁJÉKOZTATÓ tüdőszűrés változásáról
   


  FENNTARTÓ: BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT