Előjegyzés

Ha még nem lépett be soha a rendszerbe az első bejelentkezéskor a rendszer regisztrálja! A bejelentkezéskor tud időpontot foglalni, viszont a munkatársunk a regisztrációs e-mail címen 2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot az adatai egyeztetése céljából. Kérem válaszoljon az e-mailre, mert egyéb esetben nem áll módunkban az időpontját fenntartani, törölni fogjuk. Együttműködésüket előre is köszönöm.

A terheléses vércukor vizsgálat minden esetben két lépésben zajlik. Amennyiben a beutalóján terheléses vércukor vizsgálat kérés szerepel, a jelenleg kapott időpont az első lépés időpontja. Vérvételkor a Laboratóriumban kap további tájékoztatást a második lépés időpontjáról. Amennyiben Ön nem adta meg e-mail címét, kérhet előjegyzést az alábbi telefonszámon: 06 1 4887522.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben az internet alapú időpontfoglalást választják, legyenek figyelemmel az egyes részlegek külön tájékoztatására. Beutaló köteles szakrendelésekre való jelentkezésénél rendelkezzenek az adott rendelésre szóló 3 hónapnál nem régebbi beutalóval!

TAJ szám
Email cím


BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLATA
2016. Minden jog fenntartva.